INTERIEUR BLOG

6

Ben jij al lente klaar?

Het voorjaar is begonnen! Van de eerste zonnestralen hebben wij vast allemaal al genoten. De voorjaarsschoonmaak zit erop in huis. Maar is je tuin ook al helemaal klaar voor het voorjaarsseizoen? 

Voorjaar in je interieur

Voorjaar in je interieur

De voorjaarsvakantie is voorbij en de wintersport zit erop. Dat voelt voor mij als: Laat het voorjaar maar komen! De winterkleding mag weer in de dozen en de zomerkleding komt weer in de kast te hangen. 

2023 is begonnen en jouw interieur?

2023 is begonnen en jouw interieur?

Een interieur is vaak minder gewaagd aan trends dan je kledingkast. Een nieuwe broek of jas is vaak eenvoudig gekocht maar een nieuwe kleur op de muur of mooie nieuwe bank in de kamer? 

Alicante 01

Het lui lekker hotelgevoel

Heerlijk toch wanneer je in een hotel komt en de kamer is voorzien van alle comfort en extra’s.  Je voelt je ontspannen en wanneer je om je heen kijkt is er aan alles gedacht. Het plaatje klopt! 1 van de woontrends is hotel chique in je eigen huis. Wij zien deze trend al een poosje maar nog steeds voelen veel mensen zich hier fijn in thuis. Steel de overdadige vijfsterrenstijl in je eigen huis en je krijgt blijvende holiday vibes.  Nu de zomer volop aan de gang is krijg je vast meer de neiging om meer buiten te leven maar vergeet niet binnenhuis een heerlijk vakantiegevoel te creëren.

Een aantal tips kunnen je vast hierbij helpen:

© 2021 - Yaries Ontwerpbureau 
Alle rechten voorbehouden
Webdesign & Realisatie: Lots of Graphics

© 2021 - Yaries Ontwerpbureau  | Alle rechten voorbehouden | Webdesign & Realisatie: Lots of Graphics